Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ - CHEMTRAILS

Ολοι μας εχουμε παρατηρησει καποια περιεργα αεροσκαφη που πετουν σε πολυ μεγαλο υψος και αφηνουν πισω τους ενα παραξενο ιχνος απο ασπρο καπνο. (Chemtrails).
Τα ειδικα αυτα αεροσκαφη τυπου BA-LLS-123 της General Dynamics  διαθετουν μηχανη της General Motors και ειναι ικανα να φτανουν σε υψος 40,000 ποδια, δηλαδη 10,000  πιο ψηλα απο τα αεροπλανα JUMBO η AIRBUS!!! Ειναι εξοπλισμενα με ειδικο ντεποζιτο απο μιγμα τιτανιου/αλουμινιου, ικανο να αποθηκευει οποιοδηποτε ειδος  υγρης ουσιας , ειτε τοξικης ειτε μη. Τα αεροσκαφη αυτα, Αμερικανικης ή Αγγλικης ιδιοκτησιας σταθμευουν κυριως στους εξης τοπους: Τη Βαση του Τατοιου στην Ελλαδα, (Αμερικανικα) , τη Βαση του Ακρωτιριου στη Κυπρο, ( Αγγλικα), και στη Βαση του Ιντζιηρλίκ στη Τουρκια (Αμερικανικα).
Συμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρια τα αεροσκαφη αυτα μπορουν να ψεκαζουν μια περιοχη πανω απο 500 τετρ. χλμ για διαστημα 1 ωρας και 45 λεπτων αδιακοπα.
Η κυρια χρηση για την οποια κατασκευαστηκαν αυτα τα αεροσκαφη ηταν για ελεγχο των κλιματολογικων συνθηκων (Climate Control). Χρησιμοποιουνται ομως και για αλλους σκοπους. ( ελεγχο συμπεριφορας κλπ).
Συμφωνα με μελετες του Πανεπιστημιου Howard της Oklahoma που διεξηχθησαν και στη Κυπρο και στη Τουρκια, η χρηση των αεροψεκασμων για τον ελεγχο των κλιματολογικων συνθηκων ηταν ιδιαιτερα επιτυχης στη Κυπρο. Η ομαδα του Πανεπιστημιου, που αποτελειτο απο τον καθηγητη της Υδροπονικης Δρ. Harisson Jones BSc, CSi, PHd, και 5 τελειοφοιτους φοιτητες της Σχολης Υδροπονικης του Πανεπιστημιου Howard. Η ομαδα συνελεξε δειγματα απο το εδαφος  και απο την ατμοσφαιρα των περιοχων που γινονται αεροψεκασμοι.  Τα αποτελεσματα τους δειχνουν οτι κατα τις περιοδους Δεκεβριου του 2003 μεχρι τον Μαιο του 2004 βρεθηκαν στο εδαφος και στην ατμοσφαιρα παρα πολυ αυξημενα ποσοστα της ουσιας LFC που χρησιμοποιητο ευρεως ως ψυχοτροπικο φαρμακο για τον ελεγχο της συμπεριφορας των στρατιωτων που ελαβαν  μερος στον πολεμο του Βιετναμ. Ο καθηγητης Δρ. Harisson Jones σε συνεντευξη του σε τοπικη εφημεριδα, αρνηθηκε να σχολιασει το γεγονος και περιοριστικε να αναφερει μονο τα αποτελεσματα της ερευνας.
Συμφωνα με τη Δρ. Alisson Cooper του Ιδρυματος Ψυχοτροπων Ουσιων ( P.S.I.) στη Καλισοτα των ΗΠΑ, η ουσια LFC χρησιμοποιηται για τον ελεγχο της συμπεριφορας  των μαζων.  Οπως δηλωσε η Δρ. Alisson , η ουσια LFC χορηγηθηκε κρυφα σε διαδηλωτες κατα τη διαρκια διαδηλωσης στη Νεα Ορλεανη. Ενω η διαδηλωση ξεκινισε με πρωτοφανη μαχητικοτητα και απαιτισεις για παραιτηση του κυβερνητη της πολιτειας , σιγα σιγα εξελιχθικε σε πορεια αβουλη , και στο τελος ακουστηκαν και συνθηματα υπερ του κυβερνητη!!!
Οπως δηλωσε Ανωτερος Κυβερνητικος Λειτουργος που εργαζεται στο Κρατικο Χημειο, της Κυπρου, υπαρχει η πιθανοτητα, το 2004 , οι Εγγλεζοι να ψεκαζαν μεγαλες περιοχες της Κυπρου με την ουσια LFC, για να περιορισουν τις αντιδρασεις του κοσμου εναντια στο Σχεδιο "Αναν". Ηθελαν κιολας να κατευθυνουν τον κοσμο για να ψηφισει υπερ του Σχεδιου. Οπως φαινεται , ομως , οι ψεκασμοι εγιναν απο ψηλοτερο  υψος απο αυτο που προβλεπετο με αποτελεσμα  η ουσια να μην εχει σχεδον καμια επιδραση στον κοσμο.
Μετα το 2004 οι Εγγλεζοι αλλαξαν τακτικη. Χρησιμοποιωντας παλι την τεχνικη του αεροψεκασμου, επιχειρισαν , να επηρεασουν τις κλιματολογικες συνθηκες στην Κυπρο. Με αρκετη επιτυχια αυτη τη φορα , οπως δηλωσε παλι ο ιδιος Ανωτερος Αξιωματουχος του Κρατικου Χημειου.
Συμφωνα παλι με τη μελετη του Πανεπιστημιου του Howard, την περιοδο Απριλη 2004 μεχρι Δεκεμβρη 2007, ανιχνευθηκαν στην ατμοσφαιρα και στο εδαφος , τεραστιες ποσοτητες του υλικου Trimethane Aluminum Oxide (TAO), σε μορφη πολυ λεπτης σκονης. Συμφωνα με τους ειδικους το ΤΑΟ , εξαφανιζει και διαλυει τα συννεφα και αποτρεπει καθε ιχνος βροχης.  Ηθελαν να υπαρχει ανομβρια καθ'ολη τη διαρκεια της θητειας του Τασσου Παπαδοπουλλου για να τον εκδικηθουν και αυτον και το λαο για το "ΟΧΙ" στο δημοψηφισμα του 2004.
Η τεχνικη του αεροψεκασμου με τη ψυχοτροπο ουσια LFC χρησιμοποιηθηκε και στην Τουρκια με περιορισμενη επιτυχια κατα τα ετη 2000 - 2009, εναντιων των Κουρδων του PKK. Συμφωνα με Ανωτερο Αξιωματικο της Αεροποριας των ΗΠΑ που υπηρετει στην Αεροπορικη Βαση του Ιντζιηρλικ, η Τουρκικη κυβερνηση ζητησε να ενοικιασει για δικη της χρηση ενα αεροσκαφος  τυπου BA-LLS-123.
Η Αμερικανικη Κυβερνηση αρνηθηκε να ενοικιασει το αεροσκαφος στη Τουρκια , διοτι θεωρει την τεχνολογια αυτη Ακρως Απορρητη. Αντι αυτου προτινε, και εγινε αποδεκτο, να αναλαβουν Αμερικανοι πιλοτοι τις αποστολες αεροψεκασμου, υπο τη διοικηση του Τουρκου Διοικητη της 3ης Στρατιας που εδρευει στο Ντιγιαρμπακιρ στρατηγου Tavuk Barışioğlu. Ετσι , μετα απο εντονους αεροψεκασμους στη Ν.Α. Τουρκια με την ουσια LFC, ειδαμε ενα κορεσμο στη συμπεριφορα των ανταρτων του ΡΚΚ και μια κατακορυφη πτωση στις επιχειρησεις εναντιων του Τουρκικου στρατου. Το αναποδο πραγμα παρατηρειται τωρα, με μια εξαρση στις πολεμικες επιχειρισεις στο κατεχομενο Κουρδισταν. Ο λογος ειναι καθαρος . Με την αλλαγη συμπεριφορας της Αμερικανικης κυβερνησης εναντι της Τουρκικης , εχουν παψει και οι αεροψεκασμοι.
Ο καθηγητης Χαραλαμπος Τριανταφυλοπουλος του Ινστιτουτου Ερευνων Χαριλαος Τρικουπης αναφερε: "Ξερουμε οτι εχουν πραγματοποιηθει αεροψεκασμοι στην Ελλαδα με Αμερικανικα και Βρεττανικα αεροσκαφη. Αυτοι ειχαν διφορουμενα αποτελεσματα. Δεν μπορουμε ομως να αποκλησουμε την διενεργεια αεροψεκασμων για τον ελεγχο των μαζων , ιδιεταιρα τωρα που η κατασταση στην Ελλαδα τινει να γινει ανεξελεκτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου