Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!



Εγινε γνωστο απο καλα ενημερωμενες πηγες της ΝΑΣΑ, οτι ο σεισμος που εγινε στη Φουκουσιμα της Ιαπωνιας στις αρχες του χρονου , προκληθηκε απο δυναμεις εξω απο τον πλανητη μας!!!
Ο αμερικανος καθηγητης  James B. Ullsit, του Πανεπιστημιου Ν.Ι.Τ. της Καλιφορνια, που ειδικευεται σε θεματα εξω-πλανητων και extra-terestrial ζωης , δηλωσε:
" Το Κεντρο Παρακολουθησης Στρατοσφαιρας ( S.W.C.) της ΝΑΣΑ, διαπιστωσε μια ανεξηγητη ανοδο στη θερμοκρασια της στρατοσφαιρας πανω απο χωρες της Απω Ανατολης , και συγκεκριμενα πανω απο την Ιαπωνια και τις Φιλιππινες". 
Επισης αστεροσκοπια διαφορων χωρων , συμπεριλαμβανομενου του μεγαλυτερου στο κοσμο , που βρισκεται εγκατεστημενο στο νησι Rapa Nui της Χαβαης, ελαβαν ανεξηγητες εκπομπες μικροκυματων σε συχνοτητες με μηκος κυματος μικροτερο των 10 mm  . Οι εκπομπες αυτες προερχονταν απο σημεια του ουρανου που δεν υπαρχουν ουρανια σωματα , ουτε δορυφοροι         ( τουλαχιστον γηινης κατασκευης ).!!

Ο καθηγητης Καρλος Εσκομπαρ του ιδρυματος SETI ( Search for Extra Terrestrial Inteligence) , ηταν κατηγορηματικος: " Εχουμε στοιχεια , οτι εδω και χρονια ,  οι εξωγηινοι απο τον πλανητη ΗΤΑΒΙ-ΤΑ3000, του αστερισμου του ΑΛΦΑ του Κενταυρου, που απεχει μονον 4.3 ετη φωτος απο τη γη, μας επισκεπτονται τακτικα. Ειναι γνωστο οτι στο Τριγωνο των Βερμουδων υπαρχει ενας χωροχρονικος μεταφορεας ( Wormhole- Σκουλικοτρυπα) , που τους επιτρεπει να πηγαινοερχονται στη γη  σε κλασματα του δευτερολεπτου. Υποψιαζομαστε οτι , λογω της υπερθερμανσης, ο πλανητης τους, τινει να καταστει ακατοικητος. Για αυτο  θα προσπαθησουν με καθε τροπο να αποικισουν τη γη, απο την οποια πρωτα θα ξεφορτωθουν τους αυτοχθονες κατοικους της. Ο σεισμος στην Ιαπωνια, το τσουναμι στην Ινδονησια, οι πλημυρες στη Θαιλανδη και στις Φιλιππινες ειναι μονο η αρχη ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου