Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!! ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΑΝΤΑΚΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!! ΙΔΟΥ ΟΙ ΤΡΑΝΤΑΚΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!!! ΦΟΒΕΡΟ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του συντακτη μας Μιχαήλ Κιτρινου, η Κύπρος ήταν για μια ακόμη φορά το θύμα της Αμερικανοβρετανοσιωνιστικης συνομωσιας!!
Μάλιστα !!! Τα Ισραηλινα αεροπλάνα F-16 που δήθεν λαμβαναν μέρος σε κοινή ασκηση με την Εθνική Φρουρα, σήμερα, είχαν σαν αποστολή να μας ψεκασουν και παλι.

Η αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιευουμε σήμερα τραβήχτηκε από τον Μιχαήλ Κιτρινο, ο οποίος βγήκε πάνω από τη στρατοσφαιρα με αεροστατο, και δείχνει ακριβώς αυτά τα F-16  να ψεκαζουν πάνω από τη Λεμεσό, το νέο μιγμα αερίου της πειθους , που ονομαζετε ευκολπιστευτοβλακοαέριο…Το αέριο αυτό θα μας αποβλακωσει τελείως και θα μας αναγκασει να χαρισουμε όλο μας το φυσικό αέριο στο Ισραήλ. Ακολουθως αυτοί οι πανουργοι Εβραιοι –Σιωνιστες, θα χρησιμοποιησουν το αέριο μας ως πρώτη υλη για να κατασκευασουν περισσοτερο  «ευκολπιστευτοβλακοαέριο», που θα τους βοηθήσει στα σχέδια τους να κατακτησουν ολόκληρο τον κόσμο.  Αυτά τα προφητεψαν ήδη πολλοί Αγιοι Πατερες μας που έτρωγαν φυλλα δαφνης εκεί πάνω στις Μονες του Αγίου Ορους.
Οι Ισραηλοεβραιοι Σιωνιστες έχουν απολυτη ανάγκη το αέριο μας διότι αυτό περιέχει μεγάλες ποσοτητες του υλικου «πορδίνης» η οποία είναι απαραίτητη για τη κατασκευη του «ευκολπιστευτοβλακοαεριου».

Που είναι ο Περδικης ? Που είναι ο Ματσακης ? Που είναι οι φωτισμενοι μας αεριοειδικοι να μας προστατευσουν? Που είναι το defencenet, triklopodia, volcano times, hellasnow, afipnismeniellines, fevgato, kavli, κλπ να ξεσκεπασουν αυτές τις συνωμοσίες?  Ή μηπως είναι και όλοι αυτοί μπλεγμενοι σε αυτή τη εξοφθαλμη Εβραιοαμερικανοσιωνιστικη συνωμοσια?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου