Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ



ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

Εγραψα ένα κειμενο προχθές 26/8/2015 και το τιτλοφορουσα «ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Τ/Κ ΠΛΕΥΡΑΣ.
ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ».
Εγραψα καμποσες «πληροφορίες» που μου τις έδωσε δήθεν κάποιος ανώνυμος πληροφοριοδοτης «που δεν επιδεχεται αμφισβήτηση». Ότι δήθεν η Τ/Κ πλευρά μας επιστρεφει ένα σορό εδαφη ( διότι μετανοησε και βρήκε το θεο άραγε?) και για ανταλλαγμα θέλει τρεις θυλακες , τρία καντονια στις Τ/Κ συνοικιες της Παφου , Λεμεσου , και Λαρνακας, συν ακόμα 4-5 χωριά. 

Μαζί με τις σαλτσες προσθεσα και τον καταλληλο χαρτη ο οποίος προερχται από το ΑμερικανοΒρετανικοΚαναδικο σχέδιο του 1978!
Και κυκλοφορησα το κειμενο στο ΦΒ. Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι έγινε. Έγινε
viral στο αψε σβυσε. Δεκαδες τα Likes και τα shares. Άλλα και οι διαμαρτυριες από Παφιτες ότι «…δεν επιστρεφουμε το Μουτταλο…». Από τις δεκαδες των αναγνωστών του κειμενου μόνο ΕΝΑΣ βρέθηκε να μου πει «μαλλον είναι φαρσα . αφού τα Λειβαδια Λαρνακος ήταν παντοτε Ε/Κ χωριό. Τι το θέλουν οι Τούρκοι?) .

Απιστευτο!! Άνθρωποι που ασχολουνται χρόνια με την πολιτική πήραν τα πραματα στα σοβαρα και διεγνωσαν ακόμα μια ΑμερικανοΒρεττανικη παγιδα. Άλλοι εβλεπαν «ΑΝΑΝικες παγιδες» . Κανένας δεν πήρε ειδηση ότι ο χαρτης ήταν παλιος! Κανένας δεν πήρε ειδηση ότι οι δυο πρώτες παράγραφοι ήταν αντιγραφη από την ανταποκριση τοι Μ.Ιγατιου που πριν από μισή ώρα την είχαν οι ίδιοι αναρτησει!
Εγραψα τα πράγματα με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι προκειται περι σατιρας. Περι κατασκευσμενων στοιχειων, φαντασιας, ή λαφαζανιας, ουδέν επηρεν πρεφαν κανένας (εκτός από τον ένα που είπαμε στην αρχή). 

Καμία παιδία, ούτε κοινή λογικη, ούτε αίσθηση της πραγματικότητας άλλα ούτε και μόρφωση υπάρχει. Όχι στον απλο κόσμο άλλα στους δήθεν, στους πτυχιουχους στους πρώην βουλευτες, στους πολιτικούς, σε δικηγορους (μάλιστα) που καταπιαν με ανεση, απροβλημάτιστοι  τις λαφαζανιες που τους σέρβιρα. Γιατί??? Γιατί εγραψα για «…πληροφορίες που δεν αποδεχονται διαψευση από πηγη που είναι πολύ κοντά στις συνομιλίες…» . και εβαλα και ένα «χαρτη!
«Ειπεν το ο ΑΝΤ1? Είναι γεγονός!»
 «Εγραψεν το ο Φιλελευθερος? Είναι γεγονός!»
«Εδιαβασα το μες το ιντερνετ? Είναι πραγματικοτιτα!»

Τελικά είμαστε για γελια και για κλαματα! 

Απολαυστε εδώ τα διαφορά σχόλια:

Glafkos Papadouris ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.
Σμαραγδα Ηλιαδου Εαν καταλαβα καλα η Τ/Κ δινει στο περουσιακο για να παρει σε καθε επαρχια και απο ενα Τ/Κ καντονιο??????......... " η Τ/Κ πλευρά ζητα τη δημιουργια του καντονιου στο Μουτταλο της Παφου που θα συμπεριλαμβανει και τα γειτονικα αμιγως τ/κ χωριά . Επίσης ζητα τη δημιουργια του Τ/Κ καντονιου της Λεμεσου που θα συμπεριλαμβάνει την Τ/Κ συνοικία της Λεμεσου καθώς και τα χωριά Ασωματος , Παραμαλι, Επισκοπη, και Καντου, που θα είναι ενωμενα μεταξύ τους με μια στενη λωριδα γης. Στη περιοχη Λαρνακας ζητουν τη Τ/Κ συνοικία της Λαρνακας μαζί με τη Δρομολαξια και τα Λειβαδια Λαρνακος".......

Kuruakos Kuriakou καλητερα να εισαι υπομονετικος και με μικρο καλαθι Σουτσι......ο ενθουσιασμος δεν ειναι και ο καλυτερος συμβουλος

Christa Pelekanou ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΚΚΙΝΤΖΙ ! ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ! ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΣ ΕΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ ! ! ΚΕΡΝΩ ! ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ ! ......ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙΜΑΦΕΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΑΝΑΝ ΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΚΚΙΝΤΖΙ .........ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΑΝΑΝΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ !!

Yiannis Taliotis ΑΤΕ ΡΕ ΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΙΤΑΤΕ? ΜΑΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ? ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ? Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕ ΜΕΣΩ ΜΑΥΡΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΝΥΕΗ.. ΑΥΤΗΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΟ 34% ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΝΤΟΝΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΙ? ΑΜΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.

AN Cond-es Να σε κάψω Γιάννη μου να σ αλείψω μέλι!!

Haris Kyriakides Το 1963 με την βοήθεια των Άγγλων προσπάθησαν να δημιουργήσουν ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΑΝΤΟΝΙΑ! Όσο για την ¨απόρρητη¨πληροφορία, σίγουρα είναι από τουρκική πηγή. Και ζήτω ο ρατσιστικός διαχωρισμός των Κυπρίων. Όλα τα νούερα κερδίζουν αρκει να υπάρχει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!

Yiannis TaliotisΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΛΩΡΑΚΑ ΛΕΜΠΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΑΛΟ ΑΝΤΡΕΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟ ΜΕ ΚΑΡΠΑΣΙΑ? ΜΑ Η ΚΑΡΠΑΣΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΦΩΝΙΑ ΜΕΤΥΑΞΥ ΚΛΗΡΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΝΚΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!

Haris Kyriakides Ακόμα ένα Αγγλοτουρκική κόλπο παγίδα για την πολυδιάσπαση του μετώπου αντίστασης στα σχέδια νομιμοποίησης της Εθνοκάθαρσης μετά την Αμμμοχωστοποίηση του προβλήματος.
Pavlos Photiou Emeis ti na poume re poi kratoun ta xorkamas a pemou en poi dennisaste prosfiges k giannis talioti giafto pou milas an isoun prosfigas tha emilas alospos

Ali Göksun hopefully soulutıon ıs very near
Άντρος Γερμανός ·  Κύριε Σουτζή, σας σέβομαι πολύ, αλλά τώρα πιστεύω ότι έχετε πέσει θύμα παραπληροφόρησης.
Christiana Mouzouri Ελπίζω να ειναι πραγματικότητα! Πάντως φίλοι Τουρκοκύπριοι πιστεύουν πως η λύση θα ειναι άμεση.
Ali Göksun  Wıll be good for Cyprus.
Tryphonas Andreou Ανοικτά μυαλά και πολύ καρδιά για την Ειρήνη....παντα υπάρχουν λύσεις......

Errietta Haritsi λιγο μπερδεμενα τα λεει
Zoe Lefkothea Persians Δεν καταλαβαινω τι επιστρεφεται και τι οχι........ 
Errietta Haritsi ουτε εγω .....
Zoe Lefkothea Persians Θα πουν οτι ειμαστε χαζες!! χαχαχαχαχα
Errietta Haritsi λες.....?χαχαχαχα
Zoe Lefkothea Persians ε, ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ
Chris Christodoulides ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
Georgia Yiannakou Οι χάρτες ειναι μπερδεμένοι; τι επιστρέφεται; θα πανε όλοι οι πρόσφυγες πίσω;
George Ierodiaconou Φωτογραφησαν τον χάρτη με κινητό?
Andreas Perdikos ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου